Κυριακή
23.06.2024

Έλον Μασκ: Σκέφτεται να παραιτηθεί και να γίνει… influencer

Να τα παρατήσει όλα και να γίνει… influencer σκέφτεται ο δισεκατομμυριούχος και CEO της Tesla, Έλον Μασκ.

Αυτή τη σκέψη μοιράστηκε με τους σχεδόν 66 εκατομμύρια followers του στο Twitter.

Συγκεκριμένα, ο Μασκ έγραψε σήμερα: «Σκέφτομαι να παρατήσω τη δουλειά μου και να γίνω ένας influencer πλήρους απασχόλησης». Και πρόσθεσε: «Τι λέτε;», ρωτώντας τη γνώμη του κοινού του.

Το tweet όπως ήταν φυσικό και επόμενο δεν άργησε να γίνει viral, με κάποιους να τον ενθαρρύνουν προς αυτή την κατεύθυνση. Άλλοι, βέβαια, σχολίασαν ότι είναι ήδη μια προσωπικότητα που επηρεάζει τους άλλους σε τεράστιο βαθμό.

Άλλωστε μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter, ο εκκεντρικός ιδρυτής των εταιρειών Tesla και SpaceX συνηθίζει να κάνει αμφιλεγόμενες δηλώσεις, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που «ανεβοκατεβαίνουν» κρυπτονομίσματα χάρη στις αναρτήσεις του.

Ο ίδιος είχε ζητήσει τη γνώμη των χρηστών του Twitter για τη ρευστοποίηση του 10% από τις μετοχές της Tesla.

Πάντως, τον περασμένο Ιανουάριο, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης, είχε δηλώσει ότι σκοπεύει να παραμείνει Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla για «αρκετά χρόνια».

«Θα ήταν ωραίο να έχω λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή μου, σε αντίθεση με το να δουλεύω μέρα και νύχτα, από όταν ξυπνάω μέχρι που πέφτω για ύπνο 7 ημέρες την εβδομάδα. Αρκετά δύσκολο», είπε επίσης.

Διαβάστε επίσης:

Έλον Μασκ: Προκαλεί τον Jeff Bezos μέσω Twitter μετά την κατάκτηση του τίτλου του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο

Πούλησε και άλλες μετοχές της Tesla, αξίας 1 δισ. δολαρίων

Starlink: Έρχεται στην Ελλάδα το δορυφορικό Internet του Μασκ

Πηγή: mononews.gr

Array