Εγκαίνια νέου καταστήματος στον Αρχάγγελο της Ρόδου: Η Εθνική Τράπεζα ενισχύει την αναπτυξιακή πορεία του νησιού

Τα εγκαίνια νέου καταστήματος στον Αρχάγγελο της Ρόδου πραγματοποίησε η Εθνική Τράπεζα, αποδεικνύοντας έμπρακτα με τη φυσική της παρουσία την εμπιστοσύνη της στην προοπτική και την αναπτυξιακή πορεία του νησιού.  

Το νέο κατάστημα, το τρίτο στη Ρόδο, εγκαινίασε  ο Μητροπολίτης Ρόδου Σεβασμιώτατος κ.κ. Κύριλλος Β’, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Κων. Χρυσοχοΐδη, του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εθνικής Τράπεζας κ. Παύλου Μυλωνά, της Γενικής Διευθύντριας Λιανικής Τραπεζικής κας Χριστίνας Θεοφιλίδη, στελεχών της Τράπεζας και πλήθους επιχειρηματιών.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, κ. Παύλος Μυλωνάς, «είναι μια ιδιαίτερα σημαντική ημέρα.  Είναι το πρώτο κατάστημα που ανοίγει στην περιφέρεια η Εθνική εδώ και μιάμιση δεκαετία. Χωρίς αμφιβολία σηματοδοτεί την εμπιστοσύνη που έχουμε στο αναπτυξιακό μέλλον του νησιού». 

Αναφερόμενος στις αντίξοες συνθήκες που αντιμετώπισε το νησί με τις πυρκαγιές του καλοκαιριού επισήμανε ότι «όχι μόνο διασφαλίσατε, αλλά ενισχύσατε τη φήμη σας, ως φιλόξενοι, με τον εξαιρετικό και επιδέξιο τρόπο με τον οποίο αντιδράσατε. Βέβαια, οι ζημιές είναι σημαντικές και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και καλός συντονισμός για να επαναφέρουμε τα πράγματα εκεί που πρέπει να είναι. Θέλω να σας επιβεβαιώσω ότι η Εθνική στέκεται δίπλα σας και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σας στηρίξουμε». 

Όπως μάλιστα σημειώθηκε, ήδη η τράπεζα έχει προχωρήσει και σχεδιάζει στοχευμένα μέτρα στήριξης όπως, μεταξύ άλλων, η αναστολή δόσεων, η παροχή ρευστότητας με ευνοϊκούς όρους, καθώς και η ενίσχυση με χορηγίες για διάφορες μελέτες που αφορούν σε αντιπλημμυρικά έργα και αναδασώσεις. 

Στη συνέχεια, η  Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής της ΕΤΕ, κα. Χριστίνα Θεοφιλίδη, επισήμανε ότι «η Εθνική Τράπεζα είναι απόλυτα συνδεδεμένη με την εξέλιξη της ελληνικής οικονομίας και την πρόοδο της ελληνικής κοινωνίας. Είμαστε εδώ για να δηλώσουμε έμπρακτα την υποστήριξή μας, ενισχύοντας τη φυσική παρουσία της Εθνικής Τράπεζας με ένα ακόμα κατάστημα. Στη μεγαλύτερη κωμόπολη του νησιού, στον Αρχάγγελο, πολύ κοντά στις περιοχές της Νοτιοανατολικής και Κεντρικής Ρόδου, που επλήγησαν με τις καταστροφικές πυρκαγιές. Πιστεύουμε στις προοπτικές ανάπτυξης του τόπου που ήδη, εδώ και χρόνια, αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στη χώρα μας, έναν πολιτιστικό προορισμό με μεγάλη φυσική ομορφιά, αλλά και με σημαντικές παραγωγικές δυνατότητες».

Διαβάστε ακόμη

Το Tae Kwon Do και άλλα 3 ακίνητα στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου αναζητούν επενδυτή (pics)

Τα τελευταία έργα του Βαν Γκογκ – Οι εμμονές και το μεγαλείο της Τέχνης του

Standard & Poor’s: Τι θα ανακοινώσει σήμερα για την Ελλάδα – Επενδυτική βαθμίδα «βλέπουν» οι αναλυτές

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ

Πηγή: newmoney.gr

Array