Πέμπτη
07.07.2022

Dark web: Πλήρωσε με Bitcoin για δολοφονία πρώην του

Ο Σκοτ Κουίν Μπέρκετ και η σύντροφός του γνωρίστηκαν διαδικτυακά το 2020 και αρκετούς μήνες αργότερα άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού. Λίγο αργότερα, όμως, η γυναίκα προσπάθησε να τερματίσει αυτή τη σχέση ισχυριζόμενη ότι ο Μπέρκετ ήταν «σεξουαλικά επιθετικός».

Από την πλευρά του, ο άνδρας έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να συνεχιστεί η σχέση, με την οικογένεια της γυναίκας να ανησυχεί τόσο πολύ που κάποια στιγμή επικοινώνησε μαζί του ζητώντας του να μείνει μακριά της.

Ο 25χρονος δεν συμμορφώθηκε και μάλιστα προσέλαβε έναν δολοφόνο στο Dark Web, ο οποίος πληρώθηκε 13.000 δολάρια σε Bitcoin για να δολοφονήσει τη γυναίκα.

Ευτυχώς, μυστικοί πράκτορες έσπευσαν να αποκαλύψουν το έγκλημα και επικοινώνησαν με τον Μπέρκετ παρουσιάζοντας τους εαυτούς τους ως τον δολοφόνο. Ο 25χρονος επιβεβαίωσε ορισμένες φωτογραφίες του θύματος και μάλιστα έστειλε επιπλέον 1.000 δολάρια στους ντετέκτιβ ζητώντας απόδειξη της δολοφονίας.

Η δίκη έχει προγραμματιστεί για τις 13 Σεπτεμβρίου και αντιμετωπίζει μέγιστη ποινή φυλάκισης 10 ετών σε ομοσπονδιακό ίδρυμα.

Πηγή: Reporter.gr