Παρασκευή
02.12.2022

Cyprus – China Blockchain Forum: Μια ώθηση προς την πολυσυζητημένη ανατρεπτική τεχνολογία

Το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με τον επιχειρηματικό σύνδεσμο Κύπρου-Κίνας που λειτουργεί υπό την αιγίδα του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και με την υποστήριξη του Tech Island διοργανώνει το πρώτο Φόρουμ Κύπρου-Κίνας σχετικά με την τεχνολογία Blockchain.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να παρουσιαστεί το υφιστάμενο οικοσύστημα του Blockchain τόσο στην Κύπρο αλλά και στην Κίνα, να δοθεί περισσότερη διαφάνεια για την νομοθέτηση της τεχνολογίας αυτής και να γίνουν συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης για την ανάπτυξη του Blockchain και την επίτευξη μιας συμμαχίας μεταξύ Κύπρου – Κίνας γύρω από την τεχνολογία αυτή.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Park Lane Luxury Resort & Spa από τις 09:30 μέχρι τις 16:00 την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου και θα προσφέρεται μεσημεριανό γεύμα στους παρευρισκόμενους. Όσοι παρακολουθήσουν επιτυχώς το σεμινάριο θα μπορούν να λάβουν μη-πιστοποιημένους βαθμούς τόσο από το ΣΕΛΚ αλλά και από τον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο

Θα συμμετέχουν επισκέπτες αλλά και εξειδικευμένοι ομιλητές σχετικά με την τεχνολογία Blockchain από την Κύπρο και την Κίνα, τόσο από τον δημόσιο και από τον ιδιωτικό τομέα.

9