Τετάρτη
26.06.2024

Cryptos: Τα 5+1 φαβορί για τη «χρονιά της Τίγρης»

Για τον κινέζικο ζωδιακό κύκλο, το 2022 είναι η χρονιά της τίγρης. Τα χρόνια της τίγρης, έχουν τη δυνατότητα να είναι «εκρηκτικά». Η λέξη αυτή, μπορεί να συνοδεύεται από τη λέξη «κέρδη» και στα μυαλά των crypto-επενδυτών η μεγάλη ελπίδα είναι το 2022 τακρυπτονομίσματα να επιτεθούν ως «τίγρεις» και να τους χαρίσουν δισεκατομμύρια εν μία νυκτί.

Θα είναι λοιπόν το 2022 η χρονιά των κρυπτονομισμάτων; Οι αναλυτές λένε ότι εάν κάτι τέτοιο συμβεί, αυτά είναι τα κρυπτονομίσματα στα οποία αξίζει να επενδύσει κανείς.

1) Bitcoin: Ο βασιλιάς

Είναι ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς των κρυπτονομισμάτων. Η χρονιά που έφυγε ήταν η σημαντικότερη της ιστορίας του, καθώς με τη βοήθεια των θεσμικών επενδυτών, μετατράπηκε από ένα ενδιαφέρον πείραμα σε μια mainstream επιλογή για το επενδυτικό portfolio και πήρε τα φόντα να γίνει «ψηφιακός χρυσός».

Το βασικό κρυπτονόμισμα είναι το… αγαπημένο των διαφωνιών. Πολλοί αναλυτές λένε ότι θα είναι το πρώτο που θα καταρρεύσει, άλλοι ότι θα είναι το πρώτο που θα… βασιλεύσει. Ο ιδρυτής και CTO της Paycer UG, Nils Gregersen, προβλέπει ότι το «Bitcoin θα φτάσει τουλάχιστον τις 200.000 δολάρια ως το 2025. Όμως είμαι σίγουρος ότι νωρίτερα θα το δούμε να πέφτει περίπου στις 20.000 δολάρια».

2)Ethereum: Το next big thing

Η αποκεντρωμένη software πλατφόρμα που επιτρέπει τη δημιουργία έξυπνων συμβολαίων και dApps χωρίς την παρέμβαση τρίτου μέρους, εξηγούν το λόγο για τον οποίο οι κρυπτοεπενδυτές αναμένουν ότι το Ethereum θα προσπεράσει το Bitcoin στο μέλλον, στην αγορά κρυπτονομισμάτων.

«Θα επένδυα στο Ethereum. Θα επένδυα 200 δολάρια το μήνα στο Ethereum», λέει με νόημα ο Gregersen.

3) Binance Coin

Το κρυπτονόμισμα που εξέδωσε το ανταλλακτήριο Binance είναι πιο γνωστό ως BNB. Μιας και η Binance είναι συμβατή με όλες τις smart συσκευές και επιτρέπει στους crypto επενδυτές να ξεκινήσουν το trading με ασφάλεια. Γι’ αυτό το λόγο αναμένεται να φτάσει σε νέα υψηλά το 2022.

4) Solana

Δεν είναι λίγοι οι αναλυτές που θεωρούν ότι αυτή η χρονιά ίσως να φέρει ανάπτυξη ως και 60% σε κρυπτονομίσματα τα οποία βασίζονται σε νέα πρωτόκολλα blockchain, όπως το Solana (SOL). Η Deloitte και η Mastercard πρόσφατα εγκαινίασαν τη συνεργασία τους με την Ava Labs ώστε να εξερευνήσουν τη δυνατότητα εφαρμογών με έξυπνα συμβόλαια στο blockchain- τεχνολογία στην οποία βασίζεται το Solana και το Polkadot.

5) Polkadot

Το Polkadot (DOT) είναι ένα μοναδικό PoS κρυπτονόμισμα με πρωτόκολλο που είναι σχεδιασμένο να συνδέει blockchains. Θεωρείται το σημαντικότερο κρυπτονόμισμα της τεχνολογίας blockchain.

+1
BONUS ΣΤΗ… MANA

Κατά κοινή αποδοχή, το μέλλον είναι το metaverse. Ο συνιδρυτής του Castello Coin, Sven Wenzel, λέει ότι το «να ανεβαίνεις στο τρένο του metaverse σήμερα με όλες τις συνδέσεις στην εξέλιξη του blockchain είναι συνώνυμο με το να ανέβαινε κανείς στο τρένο του Bitcoin τις πρώτες μέρες. Μια πρώιμη επένδυση σε ένα νόμισμα metaverse μπορεί να αποτιμηθεί σε τόσο μεγάλο κέρδος μακροπρόθεσμα».

Ίσως οι αρχές του 2022 να είναι η καλύτερη χρονική στιγμή για να επενδύσει κανείς στα νομίσματα του Metaverse.

ΠΗΓΗ: newmoney.gr

 

 

 

 

Array