Κυριακή
28.11.2021

Credit Suisse: Μειωμένα κέρδη και σχέδιο αναδιαμόρφωσης της δομής της

 Η ελβετική τράπεζα τόνισε πως θα πραγματοποιήσει επενδύσεις που θα αυξηθούν από το 2022 μέχρι το 2024, στα περίπου 1,5 δισ. φράγκα ετησίως, και στις τέσσερις μονάδες.

Η Credit Suisse ανακοίνωσε ότι προχωράει σε αναδιοργάνωση της δομής της για να ενοποιήσει δραστηριότητες από διαφορετικές περιοχές και καθιστά τις μεγάλες επενδύσεις μέρος της νέας της στρατηγικής.

Ανακοίνωσε δε υψηλότερα καθαρά κέρδη για το γ΄ τρίμηνο.

Η ελβετική τράπεζα ανακοίνωσε ότι η τριετής στρατηγική της θα αποφέρει περί τα 3 δισ. φράγκα (3,29 δισ. δολάρια) κεφαλαίου στη μονάδα διαχείρισης πλούτου έχει το 2024.

Θα διαθέσει περισσότερα κεφάλαια σε αυτή τη μονάδα καθώς και στην ελβετική τράπεζα και στη μονάδα διαχείρισης assets, σε σχέση με την επενδυτική τράπεζα στο επόμενο έτος.

Η Credit Suisse τόνισε ότι θα έχει μόλις τέσσερα τμήμα από τον Ιανουάριο και μετά, ομαδοποιώντας όλες τις δραστηριότητες επενδυτικής τραπεζικής, διαχείρισης πλούτου και διαχείρισης assets, σε μια μονάδα η κάθε μία.

Η ελβετική τράπεζα τόνισε πως θα πραγματοποιήσει επενδύσεις που θα αυξηθούν από το 2022 μέχρι το 2024, στα περίπου 1,5 δισ. φράγκα ετησίως, και στις τέσσερις μονάδες.

Τα καθαρά κέρδη στο τρίμηνο διαμορφώθηκαν στα 434 εκατ. φράγκα, χαμηλότερα από τα 546 εκατ. φράγκα πριν από ένα χρόνο, αλλά υψηλότερα από τις μέσες εκτιμήσεις για 308 εκατ. φράγκα.

Τα έσοδα αυξήθηκαν 5%, στα 5,44 δισ. φράγκα. Οι αναλυτές ανέμεναν έσοδα στα 5,09 δισ. φράγκα.

Διαβάστε ακόμη:

«ΑΣΤΥ Α.Ε.»: Στο σφυρί τα «ιμάτια» της οικογένειας Παρασκευαΐδη στην Ελλάδα (pics)

Pet City: Πώς το success story της οικογένειας Ματζουρανάκη προσέλκυσε την BC Partners

Νέα μέτρα: Σαρωτικοί έλεγχοι από το Σάββατο – Στους δρόμους 8.000 αστυνομικοί

Πηγή: newmoney.gr