Τετάρτη
06.07.2022

Cornucopias: Επαναπροσδιορίζοντας τη βιομηχανία Gaming Metaverse στο Cardano

Cornucopias και το Metaverse

Το metaverse είναι ένας εικονικός κόσμος που επιτρέπει σε εκατομμύρια παίκτες να ζουν πέρα από το άμεσο περιβάλλον τους. Με την τεχνολογία blockchain, οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν, να κατέχουν και να χρησιμοποιούν ψηφιακά στοιχεία ενώ αλληλεπιδρούν με άλλα άτομα στον εικονικό χώρο.

Άρθρο του Θοδωρή @CardanoChefPool για το CardanoChefTalk

Το Cornucopias «The Island» είναι ένα παιχνίδι MMORPG play-to-earn, build-to-earn, learn-to-earn, host-to-earn το οποιο υποστηριζεται απο την τεχνολογια blockchain. Σε έναν κόσμο μοναδικών θόλων, οι παίκτες μπορούν να κατέχουν γη και άλλα περιουσιακά στοιχεία που βασίζονται σε NFT τα οποία μπορούν να ανταλλάσσονται με άλλους χρήστες στην αγορά της Cornucopias και σε πολλές δευτερεύουσες αγορές. Το Cornucopias είναι ένα διασκεδαστικό, ασφαλές και διευρυνόμενο metaverse με μία από τις πιο θετικές και αφοσιωμένες κοινότητες οποιουδήποτε έργου που βασίζεται σε blockchain.

Προσεχής Πώληση Γης

Με τον ενθουσιασμό της καινοτομίας του Metaverse να σαρώνει τον κόσμο, υπάρχει αξιοσημείωτη ζήτηση για την πρώτη πώληση γης Cornucopias. Τα έργα Cornucopias NFT έχουν ιστορικό επιτυχημένων πωλήσεων με τη σωστή ισορροπία προσφοράς και ζήτησης. Για παράδειγμα, τα φιλανθρωπικά NFT του Cornucopias NFT2tree εξαντλήθηκαν σε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα και φύτεψαν σχεδόν 50.000 δέντρα στη Σενεγάλη της Αφρικής και αυτός ο αριθμός αυξάνεται καθημερινά στο διηνεκές. Τα Bubblejett NFT εξαντλήθηκαν με τη μυθική σπανιότητα να ξεπερνά την αξία του 100 φορές σε δευτερογενείς αγορές. Επιπλέον, το GTI Javelin NFT εξαντλήθηκε παρά την παύση του συστήματος και η κοινότητα επωφελήθηκε όταν η ομάδα Cornucopias αποφάσισε να κάνει δώρο τα GTI Javelin NFT για να ευχαριστήσει την εξαιρετικά θετική κοινότητά τους για την υπομονή τους.

Παρακολουθήστε εδώ το βίντεο του CardanoChefTalk στο Youtube

Blockchain Gaming Leader

Ο κύριος στόχος του Cornucopias είναι να ηγηθεί της βιομηχανίας Metaverse μέσω του εξαιρετικά καινοτόμου οικοσυστήματος της, σύμφωνα με την ομάδα. Το blockchain του Cardano υποστηρίζει το παιχνίδι με μια ακμάζουσα κοινότητα παθιασμένη με φυσικά και ψηφιακά έργα. Το Cornucopias κερδίζει την προσοχή των λάτρεις του metaverse, των παικτών και του mainstream κοινού σε όλο τον κόσμο, με νέα μέλη να εντάσσονται στην κοινότητα με εξαιρετικά επιταχυνόμενους ρυθμούς σύμφωνα με την ομάδα. 

Το Cornucopias «The Island» είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό παιχνίδι που βασίζεται σε blockchain, επειδή οι συμμετέχοντες μπορούν πραγματικά να κάνουν πολλα περισσότερα. Στο παραδοσιακό gaming, οι παίκτες πληρώνουν επανειλημμένα μέσω μικρο-συναλλαγών, συνδρομών, πακέτων DLC και άλλων μηχανισμών αρπαγής χρημάτων που παράγουν πάνω από 300 δισεκατομμύρια δολάρια σε ετήσια έσοδα για τους προγραμματιστές παραδοσιακών παιχνιδιών.

Το μοντέλο παιχνιδιών NFT-asset παρέχει την ακριβώς αντίθετη εμπειρία χρήστη. Αντί να κάνουν επανειλημμένα αγορές εντός του παιχνιδιού για να «ξεκλειδώσουν» το περιεχόμενο του παιχνιδιού, οι παίκτες χρειάζονται μόνο μία αγορά για να κατέχουν ένα NFT εφ’ όρου ζωής ή να το πουλήσουν στη δευτερογενή αγορά. Τα οφέλη αυτής της ιδιοκτησίας για τους παίκτες περιλαμβάνουν μια πληθώρα προνομίων, ανταμοιβών και προνομίων.

Ως αποτέλεσμα, η κατοχή ενός Cornucopias NFT επιτρέπει στους παίκτες να διαθέτουν μια «άνευ προηγουμένου χρησιμότητα» που ξεκλειδώνει διάφορα χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα εντός του παιχνιδιού, με το μέλλον να χρησιμοποιούν αυτά τα ίδια περιουσιακά στοιχεία σε άλλα παιχνίδια και σε άλλα blockchain.

Καθώς μεγάλοι προγραμματιστές παραδοσιακών παιχνιδιών αγωνίζονται να σπάσουν τον κώδικα στα παιχνίδια που βασίζονται σε blockchain που αποτελούν το μέλλον του κλάδου, η Cornucopias βρίσκεται σε ιδανική θέση για να διεκδικήσει ένα μέρος της πίτας της βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών.

Παρακολουθήστε εδώ το βίντεο του CardanoChefTalk στο Youtube

Οι συμμετέχοντες απαλλάσσονται από την καταβολή μηνιαίων συνδρομών, επειδή το παιχνίδι Cornucopias είναι δωρεάν. Αυτό δίνει σε όλους στον πλανήτη τη δυνατότητα να επωφεληθούν από την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο metaverse, να παίξουν τα παιχνίδια που περιέχει και πολλά άλλα. Οι παίκτες μπορούν να πουλήσουν τα NFT τους, να τα ανταλλάξουν με κάποιον άλλο ή να τα κανουν stake για πρόσθετες ανταμοιβές.

 Επιπλέον, το «The Island» συνδυάζει το gaming με το πραγματικό εμπόριο. Δίνει ευκαιρίες σε παραδοσιακές εταιρείες και εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου να κατέχουν γη στο metaverse. Αυτή είναι μια ευκαιρία να πουλήσουν και να προωθήσουν τα πραγματικά εμπορικά σήματα, τα αγαθά και τις υπηρεσίες τους σε ένα δυσπρόσιτο παγκόσμιο κοινό στο οποίο ενδεχομένως δεν είχαν ποτέ πρόσβαση στο παρελθόν.

Το έργο είναι εύκολα προσβάσιμο σε όλο τον κόσμο και βασίζεται στην τελευταία μηχανή παιχνιδιών Unreal Engine 5. Αυτό το λογισμικό κάνει το παιχνίδι συμβατό με υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, κονσόλες παιχνιδιών και έξυπνες τηλεοράσεις. Ως αποτέλεσμα της τολμηρής στρατηγικής της Cornucopias να γίνει το πρώτο παιχνίδι που βασίζεται σε blockchain AAA UE5, το Cornucopias βρίσκεται μπροστά από τον ανταγωνισμό και έχει ήδη την προσοχή των παγκόσμιων εμπορικών σημάτων, της αυξανόμενης κοινότητας κρυπτογράφησης, των προγραμματιστών παιχνιδιών, των 3D καλλιτεχνών και των ενθουσιωδών παιχνιδιών που θα εξουσία και διαχείριση της διακυβέρνησης του αυτοσυντηρούμενου οικοσυστήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες πάνω στην πώληση της γης του Cornucopias Metaverse, ημερομηνίες, τιμές και τρόπους συμμετοχής, μην χάσετε το βίντεο του του Θοδωρή CardanoChefTalk. Για συνεχή ενημέρωση για το Cardano Ecosystem, βρείτε τον στο Twitter.