Δευτέρα
11.12.2023

Capital Product Partners: Νέο μέλος του ΔΣ ο Atsunori Kozuki

Η Capital Product Partners του Βαγγέλη Μαρινάκη ανακοίνωσε ότι η Capital GP L.L.C., γενικός εταίρος της εταιρείας, διόρισε τον κ. Atsunori Kozuki ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της, με ισχύ από τις 2 Οκτωβρίου 2023.

Ο Atsunori Kozuki εργάστηκε ως Επικεφαλής Προγραμματισμού Έργων και προηγουμένως ως Γενικός Διευθυντής στην INPEX Corporation, έχοντας την ευθύνη για την ανάπτυξη και το μάρκετινγκ του τομέα LNG.

Διαθέτει εμπειρία άνω των 34 ετών στην ανάπτυξη επιχειρήσεων στον τομέα LNG, συμπεριλαμβανομένου του κλάδου της ναυτιλίας.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως Project Developer και στη συνέχεια Project Manager για τη Nissho Iwai Corporation, όπου ανέπτυξε νέα έργα LNG την περίοδο μεταξύ 1982 και 2002.

Από το 1987 έως το 1990, ήταν μέλος της ομάδας που ίδρυσε μια κοινοπραξία LNG με την Pertamina.

Πριν ενταχθεί στην INPEX Corporation, ο κ. Kozuki υπηρέτησε από το 2002 έως το 2003 ως Executive Director και Officer της Nippon Colin Corporation και από το 2003 έως το 2009 ως Διευθυντής στην Johnson & Johnson K.K., υπεύθυνος για την ανάπτυξη νέων επιχειρήσεων καθώς και την έρευνα και ανάπτυξη στον ιατρικό τομέα.

Είναι κάτοχος MSIA και MBA από το Carnegie Mellon University School of Business και έχει πτυχίο Οικονομικών Επιστημών από το Keio University.

Διαβάστε ακόμη:

Γιώργος Ν. Μουνδρέας: Τα κέρδη από την θάλασσα, τα επενδύει στην στεριά

Αδαμάντιος Πολέμης: Πλοίο 21 ετών έφερε στα ταμεία της New Shipping κέρδη 14 εκατ. δολ.

Τζέρι Καλογηράτος: Στα $7 δισ. η επένδυση για τον «πράσινο στόλο» της Capital

Πηγή: mononews.gr