Πέμπτη
23.03.2023

Binance: Ξανά στη Νότια Κορέα μετά την εξαγορά του GOPAX

Η Binance Holding Ltd. απέκτησε πλειοψηφικό μερίδιο στο νοτιοκορεατικό ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων GOPAX, φέρνοντας έτσι την επιστροφή του μεγαλύτερου ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων στη Νότια Κορέα, μια αγορά στην οποία βρισκόταν πριν από δύο χρόνια, όπως αναφέρει το Bloomberg.

Σύμφωνα με τον CBO της εταιρείας, Γιμπό Λινγκ, η Binance έλαβε μια «σημαντική» μετοχική θέση στην GOPAX, η οποία σταμάτησε τις αποσύρσεις για συγκεκριμένες υπηρεσίες το Νοέμβριο.

Η χρηματοδότηση της εξαγοράς προήλθε από το συν-επενδυτικό project Industry Recovery Initiative υπό την ηγεσία της Binance, στο οποίο το ανταλλακτήριο έχει δεσμεύσει ένα ποσό 1 δισ. δολαρίων. Οι όροι τη εξαγοράς δεν έγιναν γνωστοί.

Η μητρική εταιρεία της GOPAX, Streami Inc., αποτελεί ένας από τους 10 μεγαλύτερους πιστωτές του χρεοκοπημένου δανειστή Genesis Global. «Ελπίζουμε ότι κάνοντας αυτό το βήμα με την GOPAX θα ανοικοδομήσουμε περαιτέρω την κορεατική βιομηχανία κρυπτογράφησης και blockchain», δήλωσε ο Changpeng «CZ» Zhao, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Binance.

Η Binance σκοπεύει να προχωρήσει στην εισφορά κεφαλαίων στον ανταλλακτήριο ώστε να πραγματοποιηθούν οι αποσύρσεις των πελατών για το ομολογιακό προϊόν GoFi.

Source: powergame.gr