Κυριακή
21.07.2024

Axios: Ο Ντόναλτ Τραμπ θα μιλήσει στο συνέδριο Bitcoin 2024 – Συνεχίζεται το «άνοιγμα» στα cryptos

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να μιλήσει στο συνέδριο Bitcoin 2024 αργότερα τον Ιούλιο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Axios.

Ο Τραμπ βρίσκεται σε συζητήσεις για να μιλήσει στην εκδήλωση, σύμφωνα με το Axios, το οποίο επικαλείται δύο άτομα που γνωρίζουν το θέμα τη Δευτέρα.

Άλλοι πολιτικοί θα μιλήσουν επίσης στο Bitcoin 2024, συμπεριλαμβανομένου του υποψήφιου προέδρου Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ, του πρώην υποψηφίου για την προεδρία Βίβεκ Ραμασβάμι και των Ρεπουμπλικανών γερουσιαστών Μπιλ Χάγκερτι και Μάρσα Μπλάκμπερν.

Μια πηγή με γνώση του θέματος δήλωσε στο The Block ότι ο Τραμπ προσκλήθηκε στο συνέδριο, αλλά δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει αν ο πρώην πρόεδρος θα μιλήσει ή θα παραστεί.

Τα κρυπτονομίσματα «δέχονται επίθεση», δήλωσε ο Μπράιαν Χιουζ, ανώτερος σύμβουλος του Τραμπ, σε δήλωση που έστειλε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο The Block.

«Οι καινοτόμοι της κρυπτογράφησης και άλλοι στον τομέα της τεχνολογίας δέχονται επίθεση από τον Μπάιντεν και τους Δημοκρατικούς. Ενώ ο Μπάιντεν καταπνίγει την καινοτομία με περισσότερες ρυθμίσεις και υψηλότερους φόρους, ο πρόεδρος Τραμπ είναι έτοιμος να ενθαρρύνει την αμερικανική ηγεσία σε αυτή και σε άλλες αναδυόμενες τεχνολογίες» συμπλήρωσε ο Χιουζ.


Source: powergame.gr

Array