Σάββατο
23.10.2021

Attica Bank: Διάψευση δημοσιευμάτων για εξελίξεις στην τράπεζα

Ολόκληρη η ανακοίνωση της τράπεζας

Η Attica Bank χαρακτηρίζει -σε ανακοίνωσή της- αναληθή και κακόβουλα, δημοσιεύματα ιστοσελίδων που κάνουν λόγο για εξελίξεις στην τράπεζα.

Η Attica Bank αναφέρει ότι «συνεχίζει απρόσκοπτα να υλοποιεί με προσήλωση τους στόχους του τριετούς επιχειρηματικού της σχεδίου».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Η Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, έχοντας την εμπιστοσύνη των πελατών της (όπως αυτό επιβεβαιώνεται από τη συνεχή αύξηση των χορηγήσεων και των καταθέσεών της), συνεχίζει απρόσκοπτα να υλοποιεί με προσήλωση τους στόχους του τριετούς Επιχειρηματικού της Σχεδίου.

Πάγια τακτική της Τράπεζας είναι η άμεση ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, με  εγκυρότητα και υπευθυνότητα, για οποιαδήποτε εξέλιξη αφορά τις δραστηριότητές της σύμφωνα με τα οριζόμενα στην κείμενη νομοθεσία.

Η Attica Bank διαψεύδει εκ νέου τα αναληθή και κακόβουλα δημοσιεύματα από συγκεκριμένες ιστοσελίδες αναφορικά με τις δήθεν εξελίξεις στην Τράπεζα και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι μοναδική αξιόπιστη πηγή παρα μένουν οι χρηματιστηριακές ανακοινώσεις της Τράπεζας.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΛΣΤΑΤ- Πληθωρισμός: Αυξήσεις τιμών – σοκ τον Αύγουστο σε καύσιμα και βασικά τρόφιμα

Γιώργος Πιτσιλής: Παρέδωσε τη σκυτάλη της προεδρίας του ΙΟΤΑ

Γιώργος και Αντώνης Γλου: Βγαίνουν στο σφυρί τα σπίτια τους στην Καστέλα (pics)

Πηγή: newmoney.gr