Σάββατο
25.03.2023

Ath3ns Community & Web3 Meetup: Πέμπτη 23 Μαρτίου στις 19:00 στα γραφεία της Orfium

Ετοιμαστείτε για μια συναρπαστική βραδιά δικτύωσης στο web3 γιατί η πρώτη συνάντηση του ath3ns πραγματοποιείται στις 23 Μαρτίου 2023! Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Orfium που βρίσκονται στην Καλλιρρόης 103, Αθήνα 117 45 στις 7 μ.μ.

Κεντρικό ομιλητής θα είναι ο Μιχάλης Πετυχάκης, τον CTO του Orfium. Θα μοιραστεί το προσωπικό του ταξίδι στο web3 και την εμπειρία της Orfium στον χώρο. Μετά την ομιλία του, θα υπάρξει ανοιχτή συζήτηση Q&A όπου μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις για το web3 και να ανταλλάξετε ιδέες με άλλους λάτρεις του χώρου.

Παράλληλα, θα υπάρχει άφθονος χρόνος για networking, όπου θα συνοδεύεται από νόστιμη πίτσα, ευγενική προσφορά της Orfium.

Είτε είστε επιχειρηματίας, μηχανικός, φοιτητής, λάτρης της καινοτομίας, σας προσκαλούμε να έρθετε και να συνδεθείτε με μια ζωντανή κοινότητα ατόμων με ομοϊδεάτες σας.

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να γίνετε μέλος της κοινότητας του ath3ns και να διαμορφώσετε το μέλλον του web3. Εγγραφείτε τώρα και βοηθήστε μας να διαδώσουμε τη λέξη!

Πραγματοποιήστε τις εγγραφές σας εδώ