Πέμπτη
07.07.2022

Αποκλειστική συνέντευξη των ιδρυτών του Yacht Master DAO στο cryptonomist.gr: Τι επιφυλάσσει το νέο πρότζεκτ για την ελληνική κοινότητα

Το cryptonomist.gr σας παρουσιάζει την πρώτη συνέντευξη των ιδρυτών του Yacht Master Token. Το Yacht Master DAO είναι ένας οργανισμός που έχει σχεδιαστεί για να επενδύει στη βιομηχανία Yacht Market και Yacht Charter. Το πρότζεκτ στοχεύει στη δημιουργία ενός στόλου σκαφών με επαγγελματική διαχείριση και μέσω της εμπορικής του εκμετάλλευσης, να δημιουργήσει έσοδα για τους επενδυτές του Yacht Master DAO με τη μορφή μερισμάτων.

1) Είστε ένα νέο ελληνικό πρότζεκτ με μεγάλες προοπτικές. Πιστεύετε ότι θα επηρεάσει θετικά την έκβαση του προτζεκτ σας η ιστορική σύνδεση της Ελλάδας με την ναυτοσύνη;

Οι Έλληνες έχουν τη θάλασσα στο DNA τους. Ο θαλάσσιος τουρισμός είναι μέρος της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας και ανερχόμενος τα τελευταία χρόνια. Όμως όσο και αν φαίνεται απίστευτο, το ποσοστό των Ελλήνων που ασχολείται με τη θάλασσα, τουλάχιστον από τη δική μας σκοπιά, δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο. Ίσως το project να συνδράμει προς αυτή την κατεύθυνση.

2) Γιατί να επενδύσει κάποιος στο Yacht Master DAO;

Πιστεύουμε ότι η καλύτερη επένδυση είναι σε κάτι που μπορείς να βλέπεις, να αγγίζεις και να έχει υπόσταση. Ο σκοπός του Yacht Master DAO είναι να επενδύσει σε yachts. To crypto είναι απλά το όχημα για να δώσουμε τη δυνατότητα στον οποιονδήποτε να συμμετέχει. 

Πέρα όμως από την επένδυση, που είναι και το πρωταρχικό, θέλουμε να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στην κοινότητα. Μέσω του YACHT MASTER CLUB θέλουμε να δώσουμε πρόσβαση σε φθηνότερες υπηρεσίες και δραστηριότητες γύρω από τον θαλάσσιο τουρισμό, αλλά και να διαδώσουμε τον «τρόπο ζωής» του yachting.

Ακολουθήστε στο Discord το Yacht Master Token για να είστε πάντα ενημερωμένοι για την πορεία του project 

3) Πως θα δουλεύει το DAO;

Το DAO είναι το δεύτερο βήμα του project μετά το token. To treasury του DAO, αλλά και οι αποφάσεις για όλες τις κινήσεις που θα κάνει το fund, θα παίρνονται με ψηφοφορία των κατόχων του governance token. Governance tokens θα είναι NFTs. Τα NFTs θα γίνονται minted όταν θα αποφασίζεται η αγορά ενός σκάφους και το πλήθος των ΝFTs θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ποσό που θα χρειάζεται να μαζέψουμε για την αγορά του. Τα NFTs θα αγοράζονται από το δικό μας marketplace, που θα υπάρχει στην ιστοσελίδα μας, μόνο με ΥΜΤ tokens. Υπολογίζουμε ότι η αξία του κάθε NFT θα ανέρχεται στα 1000 ευρώ σε YMTs.

Οι κάτοχοι των NFTs θα είναι μέλη του Yacht Master Club με πρόσβαση σε δραστηριότητες και υπηρεσίες με σημαντική έκπτωση, όπως απόκτηση διπλώματος, διακοπές με σκάφος, events, εκθέσεις κ.α.

4) Ποια είναι τα σχέδια σας για το βραχυπρόθεσμο και το μακροπρόθεσμο μέλλον; Πείτε μας λίγα λόγια για το roadmap

Αυτή τη στιγμή εργαζόμαστε για το Launch στο Pancakeswap. Πρώτο μας μέλημα είναι να δημιουργήσουμε μια ισχυρή κοινότητα που θα υποστηρίξει το token. Στη συνέχεια να καταφέρουμε να βγούμε στο pancakeswap με όσο το δυνατόν αρχικά υψηλό market cap, ώστε το token μας να μην είναι ιδιαίτερα manipulative.

Τον Ιούλιο σχεδιάζουμε να ολοκληρωθεί το development του DAO, τα nfts και το marketplace. Τον Αύγουστο ακολουθεί το νομικό κομμάτι για τη λειτουργία του DAO και υπολογίζουμε να μπορέσουμε να κάνουμε mint τα πρώτα NFTs μέχρι το τέλος του χρόνου. 

Στο ενδιάμεσο φυσικά θα εργαστούμε με το marketing του token και του DAO για τη μεγαλύτερη δυνατή διάδοσή του και listing σε όσο το δυνατόν περισσότερες crypto πλατφόρμες.

Ακολουθήστε στο Discord το Yacht Master Token για να είστε πάντα ενημερωμένοι για την πορεία του project 

5) Πως μπορεί κάποιος retail investor να έχει άμεση επικοινωνία μαζί σας;

Υπάρχει twitter, telegram, email, website, community στο reddit, όμως προσπαθούμε να οδηγήσουμε όλο το community στο DISCORD το οποίο θέλουμε να γίνει και το κύριο εργαλείο σύνδεσης με την κοινότητα μας.