Κυριακή
28.11.2021

Αποκλειστική συνέντευξη: Ο NFT Creator της συλλογής “NBA Pixelated as NB3” μας μιλά για τις μαγικές κάρτες του

Η συλλογή NBA Pixelated as NB3 δίνει τη δυνατότητα στους συλλέκτες να ξεκινήσουν τη δική τους συλλογή παικτών NB3, που κυριαρχούν στο πρωτάθλημα pixelated του b3sk3tb3ll. Μη χάσετε την ευκαιρία να συλλέξετε όλες τις μαγικές κάρτες! Μαγικές κάρτες; Απομακρυνθείτε και η κάρτα θα αρχίσει να χάνει τη θαμπάδα της.

Αυτήν την στιγμή στο OpenSea του δημιουργού υπάρχουν 10 κάρτες με 10 διαφορετικούς παίχτες ενώ σας δίνεται η ευκαιρία να πάρετε τον αγαπημένο NBA παίχτη σας σε pixelated NFT μορφή.

Εντός των επόμενων ωρών θα βγει στην NFT αγορά η σειρά Golden Era. Επί της ευκαρίας του νέου αυτού release, το cryptonomist.gr επικοινώνησε με τον creator ThemDin, ο οποίος με χαρά μας έδωσε απαντήσεις για το ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο NFT project του.

-Τι είναι και τι περιλαμβάνει η σειρά Golden Era Series; 

Οι μύθοι του ΝΒ3 που άφησαν ανεξίτηλο το αποτύπωμα τους στο σπορ, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτήν την σειρά. Οι gif κάρτες τιμούν τους παίχτες που ξεχώρισαν και αλλάξαν το NB3 με τα ξεχωριστά skills τους και οδήγησαν το game σε μια χρυσή περίοδο που συζητιέται ακόμα και σήμερα.

-Θα υπάρχουν και άλλες σειρές στο μέλλον; Τι να περιμένει ο συλλέκτης;

Ναι, ήδη ετοιμάζετε η Platinum Legends Collection, οι γίγαντες του αθλήματος. Οι top αθλητές μιας κλασσικής περιόδου που οδήγησε το άθλημα σε νέα επίπεδα τεχνικής και εντυπωσιακών επιδόσεων. Τιμούμε με gif κάρτες εκείνους που προσέδωσαν αξία στο ΝΒ3 και έφτιαξαν το δρόμο για τους επόμενους σταρ.

-Ο συλλέκτης να περιμένει κάποια έκπληξη;

Προς το παρόν, είμαι σε θέση να σας πω μόνο ότι θα υπάρξει και Black Edition. H σειρά τιμάει εκείνον που άφησε βαθιά το στίγμα του στο άθλημα, μια larger-than-life personality, έναν άνθρωπο που left behind a legacy και πραγματικό νικητή της ζωής. Μείνετε συντονισμένοι.

Μπορείτε να δείτε εδώ ολόκληρο το collection NBA Pixelated as NB3
Για να μένετε πάντα ενημερωμένοι για τα NFT projects του δημιουργού ακολουθήστε τον στο Twitter