Τετάρτη
25.05.2022

Ανατίναξε μία Lamborghini Huracan για να φτιάξει 999 NFTs

Ο εν λόγω καλλιτέχνης είναι γνωστός ως «Shl0ms» και δημοσίευσε ένα βίντεο με το ιταλικό supercar να καταστρέφεται από εκρηκτικά.

Από την έκρηξη δημιουργήθηκαν συνολικά 888 εξαιρετικά λεπτομερή βίντεο από τη Lamborghini. Θα είναι αρχικά διαθέσιμα ως NFT μέσω  δημοπρασίας, επιπλέον άλλα 111 NFT ‘$CAR’ έχουν αποθηκευτεί και θα χρησιμοποιηθούν για άλλο έργο.

Μιλώντας με το Fortune , ο «Shl0ms» είπε ότι όσοι αγοράσουν ένα από τα 888 δημόσια διαθέσιμα NFT θα λάβουν ένα video 360 μοιρών, αλλά δεν θα λάβουν το κομμάτι (ή κομμάτια) του αυτοκινήτου από αυτό. Τα κατεστραμμένα εξαρτήματα της Huracan βρίσκονται αυτή τη στιγμή αποθηκευμένα και δεν θα διανεμηθούν στο κοινό ή αυτούς που απόκτησαν ένα NFT ‘$CAR’, αν και ο καλλιτέχνης πρότεινε, ότι θα μπορούσαν να εκτεθούν.

Η προσφορά για τα NFTs ξεκινά από 0,01 ETH το καθένα, ή περίπου 26 δολάρια. Η δημοπρασία γίνεται για να ανακτήσει ο «Shl0ms» τα χρήματα που έδωσε για την αγορά και την καταστροφή της Lamborghini Huracan (περίπου 250.000 δολάρια). Ο Shl0ms ισχυρίζεται ότι τα έσοδα από την πώληση NFT θα χρησιμοποιηθούν για τη χρηματοδότηση μελλοντικών δημόσιων καλλιτεχνικών δρώμενων.

Η έκρηξη της Huracan προετοιμάστηκε σχολαστικά. Μιλώντας στο Motor Trend , ο καλλιτέχνης είπε, ότι η ομάδα πίσω από το έργο έπρεπε να τοποθετήσει προσεκτικά τα εκρηκτικά στη Lamborghini για να αποφύγει την ολική καταστροφή της. Χρειάστηκαν δύο εβδομάδες δοκιμής εκρηκτικών, ακόμη και η ανατίναξη ενός αυτοκινήτου δοκιμαστικά για να γίνουν όλα τέλεια.

 

 

source: newsauto.gr