Δευτέρα
15.04.2024

Airdrops: Τι πρέπει να ξέρετε για το δωρεάν χρήμα που μοιράζουν τα crypto

Με τον Στράτο Ιγγλεζάκη συνομίλησε ο Βασίλης Παζόπουλος, με θέμα τις επαγγελματικές και επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρει το οικοσύστημα των κρυπτονομισμάτων.

Όπως ειπώθηκε, η είσοδος του Bitcoin στην Wall Street αποτελεί κομβικό σημείο, επειδή το κάνει προσβάσιμο σε όλους. Αν και η τάση είναι να φεύγει από τα παραδοσιακά ανταλλακτήρια και να κατευθύνεται προς τις DeFi, τις αποκεντρωμένες χρηματοοικονομικές εφαρμογές.

Ο Στράτος Ιγγλεζάκης ισχυρίζεται πως το μεγαλύτερο και πιο συνηθισμένο λάθος που διαπράττει όποιος δραστηριοποιείται στα crypro, είναι να κοιτάει συνεχώς την τιμή. Εστιάζοντας στις καθημερινές διακυμάνσεις απλά χάνεις χρόνο, εξηγεί.

Ακόμα και τα airdrops, δεν πρέπει να τα βλέπει κάποιος αποκλειστικά κερδοσκοπικά, συμπληρώνει.

Τι είναι τα airdrops; Η επιβράβευση που σου δίνουν κάποια project επειδή είσαι από τους αρχικούς χρήστες τους και τους βοηθάς να αναπτυχθούν. Αυτό είναι το marketing των crypro, για να ξεχωρίσουν από τα πάρα πολλά έργα που αναπτύσσονται συνεχώς.

Το κρίσιμο σημείο για τον ενδιαφερόμενο είναι να αξιολογήσει και να ξεχωρίσει τα καλά, τα ελπιδοφόρα εγχειρήματα, από τους απατεώνες και τις πυραμίδες. Ένας τρόπος είναι να ασχοληθεί προσωπικά με την δοκιμαστική φάση για να καρπωθεί τα οφέλη σε δεύτερη φάση.

Βιογραφικό

Ο Στράτος Ιγγλεζάκης είναι πρώην επιχειρηματίας, ο οποίος εργάστηκε επί 26 χρόνια στην αγορά τροφίμων. Τα τελευταία έξι χρόνια έχει αφοσιωθεί αποκλειστικά στην αγορά της ψηφιακής οικονομίας, του blockchain και των κρυπτονομισμάτων.

Ειδικεύεται στα airdrops, καθώς δραστηριοποιείται επί χρόνια σε αυτόν τον σύνθετο χώρο με επιτυχία. Θα μας μεταφέρει την τεχνογνωσία του, όσο αφορά την επιχειρηματική δράση και τα συστήματα blockchain. Επίσης είναι multiple node operator του Bitcoin και άλλων projects.

Πηγή: euro2day.gr

Array