Κυριακή
29.05.2022

Adus: Νέα συνεργασία με την εταιρία προϊόντων ζύμης και γλυκισμάτων “Ροδούλα”

Τη συνεργασία της με την εταιρία ΡΟΔΟΥΛΑ συγκαταλέγεται σε μια από τις κορυφαίες εταιρίες κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης και γλυκισμάτων στην Ελλάδα, με ισχυρή διεθνή παρουσία ανακοίνωσε η Adus.

Η συγκεκριμένη συνεργασία αφορά την παραγγελιοληψία και το merchandising στις αλυσίδες των σουπερμάρκετ, στον νομό της Αττικής.

Η εταιρία Ροδούλα, όπως επισημαίνεται, διακρίνεται από τη διασφάλιση ποιότητας και σταθερότητας των προϊόντων της που αποτελούν τα βασικά στοιχεία που την έχουν καταστήσει ηγετική εταιρία στον χώρο του food service. Μεταξύ άλλων, το 2016 η εταιρία έκανε τα πρώτα της βήματα στην Αμερική και τον Καναδά στο κομμάτι του food service, έχοντας πριν πραγματοποιήσει ερευνά με το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιου του Rutgers(Food Innovation Center), οπού δημιούργησε τις βάσεις για την στρατηγική επέκταση της εταιρίας στις ΗΠΑ.

Η Adus παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε θέματα που αφορούν στην προώθηση των προϊόντων ευρείας κατανάλωσης στον κλάδο των σούπερ μάρκετ και λιανικής, στην ελληνική και στη διεθνή αγορά.

Διαβάστε επίσης

Συνεργασία της Αρκάδι με την Adus
Πηγή: mononews.gr