Κυριακή
23.06.2024

AdaPigZ Official Drop: Η στιγμή έφτασε – 4.500 NFTs στο Cardano Blockchain

Η στιγμή έφτασε! 4500 γουρούνια επανέρχονται και βρίσκονται κάτω από το στόχαστρο των δορυφόρων μας. Τώρα μπορούμε επιτέλους να βρούμε κάθε απαραίτητη πληροφορία για τα AdaPigZ!

Το πρώτο ελληνικό Project σε Cardano Blockchain είναι και πάλι κοντά σας. Μετά από ένα πετυχημένο pre-sale βαδίζει προς ολοταχώς στο κύριο Sale του με την έναρξη του Official Drop. Βαδίζουμε στα μυστήρια μονοπάτια της πρώτης σεζόν όπου το γουρουνίσιο αυτό Project βάζει τις βάσεις του για την επική συνέχεια της σειράς. Με σύνολο 5000 μοναδικούς AdaPigZ χαρακτήρες, ένα άκρως ενδιαφέρον κόμικ που περιέχει την ιστορία πίσω από τα ξέφρενα αυτά γουρούνια αλλά και την δημιουργία μίας φανταστικής φιγούρας για έναν τυχερό κορυφαίο κάτοχο AdaPigZ CNFTs, οι Developers του Project, ετοιμάζουν να πατήσουν για τα καλά μέσα στην παγκόσμια CNFT κοινότητα και να αποδείξουν ότι η πρώτη σεζόν δεν είναι τίποτα μπροστά στα σχέδια της 2ης καθώς και 3ης σεζόν.

Όσοι ασχολούνται με τον κλάδο των Crypto γνωρίζουν τις προσδοκίες και προοπτικές των NFTs. Κάπως έτσι βλέπουμε τα πρώτα Ελληνικά project να ξεπροβάλουν και η στήριξη τους, ιδιαίτερα από την Ελληνική κοινότητα είναι σημαντική.

Οι δημιουργοί των AdaPigZ είναι απόλυτα αφοσιωμένοι στον κόσμο που επισκέπτεται το discord τους, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος σε όσους ξεκινούν τώρα το ταξίδι τους στον μαγικό κόσμο των NFTs. Όπως μας ενημερώνουν φίλοι της σελίδας: «οι δημιουργοί των AdaPigZ είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν, να ακούσουν τις απορίες μας και να μας κατευθύνουν».

Προσδεθείτε και ετοιμαστείτε για το Official MINT στις 10 Δεκέμβρη.

Η ομάδα
Johny Pig
Spy Pig
ArtHam

AdaPigZ Official Website: https://adapigz.com 

Μπορείτε να βρείτε εδώ ολόκληρη την συλλογή AdaPigZ να ακολουθήσετε τον επίσημο λογαριασμό του project στο Twitter και να συνδεθείτε στο Discord τους.

Array